Acasă » Filme
Filme » Intrări » Comedie

Død snø - Dead Snow (2009) Online HD Subtitrat 720p fullhd 1080p divx 480p 360p

Vacanţa de schi a unui grup de adolescenţi se transformă brusc într-un inimaginabil coşmar din momentul în care realizează că trebuie sa se confrunte cu un pericol cel puţin bizar: zombi... nazişti!

Dead Snow respectă regulile nescrise ale oricărui horror flick - tineri în mijlocul pustieţăţii, apariţia rapidă a unui personaj creepy care îi sperie, primele victime sunt cei care fac sex - astfel că nu poate să te surpindă cu foarte multe. Dar ideea de parodie horror cu zombi nazişti poate atrage pe orice fan al genului horror.

Acţiunea este simplă, fără complicaţii scenografice, fără drame emoţionale şi se desfăşoară în mijlocul unei pustietăţi albe, unde şapte tineri decid să petreacă câteva zile. Ajunşi la cabană, eroii noştri sunt vizitaţi de un personaj ciudat, care le spune o poveste de speriat copiii cu nişte nazişti feroce care au îngheţat în această zonă. Fără să se sperie cu adevărat, tinerii continuă să petreacă până realizeză că o armată de zombi nazişti încearcă să pătrundă în cabană. Lupta cu armata de zombie este spectaculoasă, sângerosă, cu multe elemente gore, iar pe alocuri chiar comică.

Dead Snow este o parodie horror la adresa filmelor americane cu zombi. Poate că nu este cel mai bun film al genului şi nici nu se ridică la nivelul filmului ''Shaun of the Dead'', dar cu toate acestea poate fi un film interesant de urmărit pentru cei care vor să vadă mult sânge şi scene comice de luptă cu zombie. Død snø - Dead Snow (2009) on IMDb

Raportează la Administrator ca lipseste filmul

Raportează (lipsește filmul ) !

ATENŢIE ! TRAILERUL ESTE GENERAT AUTOMAT ŞI ESTE POSIBIL SĂ NU CORESPUNDĂ SAU SĂ NU MEARGĂ !

Nume *:
E-mail *:
Titlu (an) Ex:Oblivion (2013) *:
Mesaj :


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Total comentarii : 0
Free PageRank Checker
Google.com  -  Yahoo.com  -  Bing.com  -  Ask.com  -  Sitemap  -  Sitemap Filme

Copyright © ( 2011 - 2018 ) http://www.malovatz-city.ucoz.ro/ - Filme online subtitrate HD 720p
Toate Drepturile Rezervate. ( All rights reserved )