Acasă » Filme
Filme » Intrări » Dramă

Wicked Little Things (2006) Online HD Subtitrat 720p fullhd 1080p divx 480p 360p

Anul 1913, niste copii sunt pusi de catre niste straini intr-o mina dintr-o padure. Copiii sunt dusi in adanc, fara voia lor. Mina explodeaza, iar copiii sunt prinsi in mina si mor.
Anul 2006, o familie de la oras se muta la tara din cauza veniturilor putine si se stabilesc in mislocul padurii. Familia este formata din mama, Karen Tunny, si cele doua fiice ale ei, una de 16 ani, iar alta de 7 ani. Primirea vecinilor in noul oras este cam ciudata si nu este asa calduroasa, cum se astepta familia Tunny atunci cand descopera sange pe usa de intrare. In oresalul de la poalele padurii familia este considerata complet nebuna deoarece s-a stabilit pe dealul cu zombi asa cum este numita de catre localnici. Cu toate acestea Karen nu crede nimic, dar aude zvonuri cum ca copii din mina bantuie tinuturile padurii prefacuti in varcolaci. Apoi se lamureste singura de acest lucru cand ii vede cu ochii ei.
Tanara Sarah Tunny,fiica de 16 ani pare ca se adapteaza locului,deoarece isi face un iubit si niste prieteni cu care iese in oras.Pe drumul de la intoarcere sunt atacati de acei copiii inarmati cu furci si cutite. Cea mai mica fata Emma Tunny,care are doar 7 ani se adapteaza si ea locului, dar intr-un mod cam ciudat,comunicand cu o fetita varcolaca care o cheama in padure sa se joace. Karen acum isi doreste sa scape de aceasta casa infricosatoare,dar atunci cand lucrurile se pare ca s-au mai domolit este atacata de varcolaci. Wicked Little Things (2006) on IMDb

Raportează la Administrator ca lipseste filmul

Raportează (lipsește filmul ) !

ATENŢIE ! TRAILERUL ESTE GENERAT AUTOMAT ŞI ESTE POSIBIL SĂ NU CORESPUNDĂ SAU SĂ NU MEARGĂ !

Nume *:
E-mail *:
Titlu (an) Ex:Oblivion (2013) *:
Mesaj :


Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Total comentarii : 0
Free PageRank Checker
Google.com  -  Yahoo.com  -  Bing.com  -  Ask.com  -  Sitemap  -  Sitemap Filme

Copyright © ( 2011 - 2018 ) http://www.malovatz-city.ucoz.ro/ - Filme online subtitrate HD 720p
Toate Drepturile Rezervate. ( All rights reserved )